Puha, efter en hektisk jul og januar trækker vi lige vejret, inden der igen kommer en masse bognyheder frem mod sommeren. Og så alligevel ikke helt, selvfølgelig. Vi har derfor samlet nogle af månedens bedste udgivelser. God læselyst.

‘Vi ejer himlen’ af Luke Allnutt

Rob Coates føler, han har vundet i livets lotteri: han har en dejlig kone, Anna, et skønt byhus i London og bedst af alt, sønnen Jack. Eller rettere … sådan var det, lige indtil alt faldt fra hinanden, da det gik op for ham og Anna, at Jack var alvorligt syg. Siden er Rob gået gennem tilværelsen som en søvngænger. Han lukker af for alle følelser for bare at overleve, og familien er ved at gå i opløsning. Men netop som det ser allerværst ud, går det op for Rob, at han er nødt til at søge mod det lille lys, der trods alt er et sted i mørket …

Køb og læs mere om bogen her… 


‘Syv nætter’ af Simon Strauss

‘Syv nætter’ er et tysk nøgleværk for generationen født efter Berlinmurens fald.

Hovedpersonen i Simon Strauss’ roman er bange. Bange for den sømløse overgang, for at blive 30 år gammel uden en manddomsprøve. Han har mødt en mand, som har løsningen. Han skal i løbet af syv nætter begå de syv dødssynder – en efter en – opleve dem på egen krop og skrive sine tanker ned, forkaste synderne eller finde den synd, som han vil leve med, og i sidste ende opnå sin nye åbenhed.
Køb og læs mere om bogen her… 

Clinch Af Martin Holmén

‘Clinch’ af Martin Holmén

‘Clinch’ er en benhård, nordisk noir-krimi, som foregår i et troværdig historisk miljø – 1930’ernes dystre Stockholm.

Den tidligere bokser Harry ”Kvisten” Kvist lever af at indsamle gæld fra skyldnere. Han gennembanker en mand, som ikke kan betale, men da han vender tilbage dagen efter for at hente pengene, er manden død og lejligheden brændt ned. Politiet mistænker Kvisten, og han rodes hurtigt ind i en dødbringende omgang katten efter musen for at rense sit navn.

Køb og læs mere om bogen her… 


skandalens anatomi

‘Skandalens anatomi’ af Sarah Vaughan

Sophies mand James er en god og kærlig far og succesfuld figur i den offentlige debat. Og så er han anklaget for en frygtelig forbrydelse. Sophie er overbevist om hans uskyld og desperat for at beskytte sin dyrebare familie mod de løgne, der truer med at flå den i stykker.

Advokaten Kate Woodcroft skal føre sagen. Hun er sikker på, at James er skyldig. Hvem har ret, når det kommer til James? Sophie eller Kate? Og har nogen baseret dommen på andet end fornemmelser og personlige oplevelser?

Besøg forfatterens hjemmeside: sarahvaughanauthor.com

Køb og læs mere om bogen her… 


22-02-19 den italienske mester

‘Den italienske mester’ af Tom Rachman

‘Den italienske mester’ er en underholdende og hjerteskærende roman om et menneske, der må leve sit liv i skyggen af en far, der er større end livet selv. Det vil sige lige indtil han en dag kommer på en dristig og vanvittig plan, der vil forandre kunsthistorien for altid.

Tom Rachman debuterede i 2010 med romanen ‘De ufuldkomne‘, der blev solgt til udgivelse i mere end 25 lande. I 2014 fulgte romanen ‘Storhed og fald‘, der også gik sin sejrsgang verden over. Tom Rachman bor i London med sin kone og deres barn.

Besøg forfatterens hjemmeside: tomrachman.com

Køb og læs mere om bogen her… 


22-02-19 100 veje til vægttag

‘100 genveje til vægttab’ af Stina Dannerfjord

”Jeg tror ikke på slankekure. De er svære at holde, mens de står på, og der er stor risiko for, at man tager det hele på igen, når man stopper med kuren, fordi man falder tilbage i sine gamle kostvaner. Langt de fleste mennesker har ret fornuftige grundvaner, så det i virkeligheden ofte er ganske små justeringer, der skal til. Kunsten er at få indkredset, hvor det kan betyde en afgørende forskel at sætte ind,” forklarer Stina Dannerfjord. I sin bog hjælper hun dig med at gøre små, dårlige vaner synlige.

Besøg Stina Dannerfjord hjemmeside: dannerfjord.dk

Køb og læs mere om bogen her… 


Da Rachel Chu og Nicholas Young falder for hinanden i New York, ved hun ikke, at han er en af Singapores mest eftertragtede unge mænd. Men da han inviterer hende med til sin hjemby for at deltage i et bryllup, går det langsomt op for Rachel, at Nicholas muligvis er mere end bare almindeligt velhavende. Faktisk er han stinkende, stenhamrende rig, som man kun kan være det i Singapore.

Filmmatisering af bogen, der på engelsk har titlen ‘Crazy Rich Asians’, er nu den bedst indtjente film i et årti i genren romantisk komedie. Desværre får den ikke dansk biografpremiere. Indtil den kommer på streaming, må vi glæde os over bogen. 🙂

Se traileren for ‘Crazy Rich Asians

Køb og læs mere om bogen her…