Linda Castillo

Linda Castillo profilbillede

International bestsellerforfatter i verdensklasse.

Linda Castillo er klar med sin niende krimi på dansk. ’På afveje’ hedder den og bruger endnu engang amishland som baggrund.

Linda Castillo har en fortid som finansmanager. Hun bor i Texas med sin mand, og ud over sin forfatterkarriere har hun en passion for heste. Med bøger udgivet i 30 lande er Linda Castillo en international bestsellerforfatter i verdensklasse. Hendes spændende krimier med den kvindelige politichef Kate Burkholder i hovedrollen udspiller sig i et amerikansk amishområde, og spændingerne mellem den afskårede og religiøse amishkultur og den anglo-amerikanske midtvestkultur giver romanerne et helt unikt særpræg

Der har ikke tidligere være nogen krimier, som foregår i den meget specielle amish-verden og aldrig en hovedperson, som engang har været amish. Hovedpersonen er Kate Burkholder, politichef og tidligere medlem af amish-samfundet. Med den baggrund er hun blevet bedt om at være politichef i Painters Mill, en lidt søvnig by langt ude på landet i Ohio, USA. En by hvor amishfolket og deres naboer har boet side om side gennem to hundrede år.

Kate er en stærk og modig og med en uperfekthed, som gør hende menneskelig og relaterbar. Hun er kæreste med politiefterforsker John Tomasetti, og deres forhold udvikler sig løbende gennem bøgerne.

Anmelderne kan godt lide Linda Castillo:

”Det er effektivt, foruroligende og troværdigt. Kort sagt leverer Castillo glimrende underholdning”, – Politiken

“Den får dig helt bogstavligt til at gispe efter vejret. Så god er den”. – Daily Mail

Og ’På afveje’ handler om:

Linda Castillo på afveje

For to år siden modtog Joseph King en dom på livstid for mordet på sin kone. King er udstødt medlem af Amish-samfundet og kendt for sit voldsomme temperament, og nu er han undsluppet fængslet og på vej mod Painter’s Mill. Nyheden om en morder på fri fod spreder sig som løbeild, og politikommissær Kate Burkholder og hendes team er i højeste beredskab. King er desperat og har taget sine egne børn som gidsler. Kate kender King fra sin barndom og finder sig nu fanget hos en morder, hvor hun bliver i tvivl om hans skyld..?

Hvis du har fået interesse for Linda Castillo og hendes verden, kan du læse en lille smagsprøve af bogen ved at trykke på dette link og downloade læseprøven i pdf:

https://we.tl/t-d5QQyAbeYg (link til WeTransfer)

En del af Linda Castillos bøger er tilgængelig på dansk. Der er dog nogen, som ikke længere er tilgængelige som trykte bøger. Men du kan få dem som e-bøger.

Se rækkefølgen i Linda Castillos bøger her:

Se rækkefølgen i e-bøgerne her: