Om os

jais ikkala blogliveboox.dk

Velkommen til vores blog og vores verden af bøger.

Vi er vilde med bøger. På liveboox.com arbejder vi hver dag med bøger. Vi ser tusindvis af nye bøger hvert år. Vi bliver begejstret over de mange fine bøger og ulykkelige over, at der er så meget vi ikke kan nå at læse.  Her på bloggen vil vi forsøge at hjælpe og inspirere dig til din næste bog. Vi laver lister til din sommerferie, julegave, rejsedestination eller specifikke interesse. Vi taler med forfattere, fremhæver nyudgivelser og forfattere og forsøger at dele alt det, som begejstrer os.

Vi synes, at den gode bog i vores moderne hæsblæsende verden repræsenterer en enestående chance for en digital detox, hvor din tid i stedet fyldes med relevans, spænding, undren, klogskab, perspektiv og refleksion. Det er vi vilde med!

Derfor handler vores blog om alle dem og det, som gør det muligt at få dette vidunderlige pusterum; nemlig forfatterne, bøgerne, forlagene og alle dem der elsker og anbefaler bøger.

Hvem står bag:

Jais: Kærligheden til bøger har altid været der – hvilket min bogreol og forældre kan bevidne. Jeg elsker at bøger fører mig hen, hvor det ellers vil være umuligt at komme, som ind i hovedet på Karl Ove Knausgård i ‘Min kamp 1-7’.

Min bogglæde gjorde, at jeg i første omgang valgte at uddanne mig som bibliotekar og i 2010 startede jeg bloggen kulturformidleren.dk. Her skriver jeg om de bedste – og ofte mindre kendte – kulturoplevelser i ind- og udland. 

Skriv gerne, hvis der er noget du er specielt optaget af. Så kigger vi på det. Mailadressen er kontakt@blogliveboox.dk

Close